dilluns, 28 de març del 2011

movies


Hi ha dues adaptacions de la campana de vidre, una encara està en fase de postproducció i diuen que s’estrenarà el 2012, en podeu veure detalls aquí l’altra, el cartell de la qual és la il·lustració d'aquest apunt, és de 1979 i els detalls els podeu consultar aquí.
Si algú les has vist que ho digui...i recordeu que demà farem repicar la campana de vidre...mateixa hora, mateix lloc.

7 comentaris:

  1. Dr. Vilardekyll28/3/11 16:44

    No he vist aquestes pel.lícules. Em vaig començar a mirar la biogràfica de Sylvia, amb la Paltrow, però em va quedar penjada als 35 minuts. El que vaig veure em donà la impressió de ser una mica tòpica.
    Pel "you tube", fa dies, vaig trobar una versió de "La campana de vidre" - o, si més no, inspirada en el llibre -, amb un estil amateur o underground, en que la protagonista és molt jove i té uns aires entre punk i gòtics. No semblava pas estar malament.

    ResponElimina
  2. ei Doc, jo vaig veure el biopic ahir vespre, vaig poder arribar fins al final sense que res es tallés ni encallés, el millor potser Daniel Craig fent de Ted hughes, no conec aquesta versió que dius, ens veiem demà, no?

    ResponElimina
  3. Ep, Doctor, què tal va anar amb en Màrius?

    ResponElimina
  4. Dr. Vilardekyll28/3/11 19:58

    Ens veiem demà, sí.
    Molt bé, Matilde, l'espectacle de dissabte al Temple Romà sobre Màrius (TORRES, Fgt, TORRES !)És clar que com a part implicada,què puc dir jo ?

    ResponElimina