dimecres, 11 d’octubre del 2017

semproniana



«El restaurant Semproniana (Rosselló, 148) d'Ada Parellada inaugura aquest mes una nova etapa marcada per la literatura. Des del 24 d'octubre i de manera indefinida, organitzarà regularment sopars que inclouran tertúlies literàries en què es debatrà sobre poesia, novel·la o assaig. Els comensals (un màxim de 30) tindran l'oportunitat de xerrar cara a cara amb destacats artistes catalans.
L'activitat costarà entre 20 i 35 euros. El 24 d'octubre que ve el convidat serà Jordi Puntí.
Aquesta nova línia del restaurant, que portarà per nom Lectures comestibles, ha sigut creada conjuntament per la cuinera Ada Parellada i la periodista gastronòmica Ada Castells. L'objectiu és unir literatura i gastronomia al Semproniana, a l'espai del qual hi va haver antigament l'editorial Miquel durant uns 60 anys.
[...] INICI AMB POESIA/Els primers dimarts de cada mes es dedicaran a la poesia a partir del 7 de novembre. Aquest dia, els poetes Josep Pedrals, Gerard Altaió, Eduard Escoffet i Martí Sales inauguraran una vetllada que es dirà Cartilla de raciocini. El dia 7, l'escriptor i poeta Xavier Theros serà el protagonista de la conversa i de l'àpat. Theros va guanyar al gener el Premi Josep Pla de prosa en català amb La fada negra.
«El nom Cartilla de raciocini fa al·lusió a un espai de trobada on pensar i ajudar-nos a fer preguntes», destaca Pedrals. «Intentem convidar gent molt interessant per parlar d'art, vida i actualitat», afegeix.
Pedrals, Altaió, Escoffet i Sales fa temps que es reunien una vegada al mes al restaurant Semproniana. «Tot va començar com una tertúlia entre amics. En un moment donat, vam decidir fer-les públiques», relata Pedrals...»

Beatriz Pérez. El restaurant més literari. El Periódico. 10|10|2017.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada