dimarts, 13 d’octubre de 2009

made in catalonia nord
Si voleu saber qui son i què fan, cliqueu les imatges

5 comentaris:

 1. Sordejo, però
  no cridis. Parla baix.
  "If music be the food of love
  play on". No tornaré. No tornis.
  I must do something of my poverty.

  Sordejo. JOAN VINYOLI

  Imma

  ResponElimina
 2. Imma,
  gràcies pel poema. Vinyoli també és dels que m'agraden molt. Si ara em llegís en Sadurdí Vergés diria: Matilde, em sembla que la poesia t'agrada més del que dius. Com si el sentís.

  El proper 30 de novembre farà 25 anys de la mort del poeta. Miraré d'enrecordar-me i penjar ni que sigui un poema. Els altres podríeu col·laborar amb alguns versos del difunt al pis dels comentaris.Ja ho veurem.

  ResponElimina
 3. Se´n va fer una posada en escena dels seus poemes, oi? Ara no me´n recordo.
  Imma

  ResponElimina
 4. Sí, Imma, fa un parell d'hiverns, crec. Es titulava Vent d'Aram, igual que el poemari al que pertany el poema que ens has triat.
  Era un espectacle d'en Lluís Solà i en Pep Paré. Jo el vaig veure a Torelló, al Cirvianum.

  ResponElimina
 5. Imma
  Ja sé que no t'ho creuràs,però acabo de sortir a fer un cigarro i he trobat a en Lluís Solà (poeta vigatà, premi nacional de la crítica pel poemari "De veu en veu"; ho dic pels de fora muralles). Vic (i la vida)ja les té, aquestes coses. L'espectacle el van estrenar al Cirvianum i també es va poder veure durant 15 dies a l'Espai Brossa. Va obtenir una menció especial del premi ciutat de barcelona d'arts escèniques. S'havia de fer a Vic; però no. Any 2008. Fumar té les seves coses bones.

  ResponElimina