diumenge, 25 de juliol del 2010

racons d'osona

De tots és coneguda l’immensa bellesa de la terra osonenca, però mai està de més recordar-ho i aquest és un llibre adient.

El llibre de Joan Conill i Mateu ens convida a conèixer racons de la comarca als quals podreu arribar perfectament amb un vehicle convencional o en petits passeigs que van des de pocs minuts, fins a l’indret més allunyat descrit en el llibre, en el qual esmerçarem poc més d’una hora i mitja. Des dels altiplans del Lluçanès (el Shangri-La català), els racons del Bisaura, les serres de Bellmunt i el Cabrerès, passant pels boscos de les Guilleries i el Congost, i acabant a la Plana Central, donarem un gir de 180º per la comarca recorrent espais que de ben segur no ens deixaran indiferents.
Aquest llibre ens ajudarà a arribar d’una manera detallada a una cinquantena de llocs seleccionats, posant interès en les curiositats naturals, en les ermites situades en miradors exepcionals, així com en altres indrets caracterísitcs d’Osona.
No us perdeu el mas Rocaguinarda i els esgrafiats d’en Perot.


Joan Conill i Mateu. Osona, 50 indrets amb encant. Farrell editors, 2010.

2 comentaris:

  1. Veig que has tirat cap a la literatura pràctica, i t'has deixat de metàfores. Bona tria, per descansar sobretot. Saber fer una bona guia de viatge també és un art, què carai.

    ResponElimina
  2. ..i tant que si, gràcies lluís Bosch de perfil.

    ResponElimina