dissabte, 4 de febrer del 2012

si lees no conduzcas





7 comentaris:

  1. Bones!
    Et falta el de: Para lectura y decoración, un cartell que hi havia en una parada de llibres del Mercat de Sant Antoni. Miraré si la trobo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí t'espero, Núria!

      La campanya de les calces, la vaig veure per primer cop fa molt, un parell d'anys o així, a cal Bloguejat Macip.

      Elimina
  2. I que n'és de succint l'imperatiu gallec Le!

    ResponElimina
  3. Sí, Girb. La veritat és que no fa gens pel tarannà de la tribu, tòpicament abocats a marejar la perdiu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sona millor aquesta:

      Se queres ler, le, pero se non queres ler, non importa, a miña nai nunca leu un libro e morreu como todo o mundo, pobriña.

      Elimina
  4. El primer és un acudit que no entenc massa, perquè m'agrada el futbol, badar, la pleisteixon, el pessé (que no vol dir el Partit Comunista, que ves a saber, potser també, ni que sigui com a xapa fashion), m'agrada la muntanya i els llibres hi són sempre, a la bossa, amagats i esperant aquell moment gloriós on et diuen: "s'haurà d'esperar una miqueta", i ja ni fas cara de circumstàncies, com si el fet d'esperar-te et molestés, sinó que dius: "i no pot ser una miqueta més?", perquè el meu dentista -i no és conya-, s'espera uns minuts fins que acabo el capítol :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. És la nova campanya del Ministerio de Educación, Cultura y Deportes varios.
      Resulta que és una mena de joc d'aquests interactius, que pretén demostrar que el jovent (fins i tot aquells que van dient porài que no els agrada llegir) llegeix més del que ens pensem. Però com que va adreçada a joves d'entre 14 i 18 anys i jo n'acabo de fer 46, doncs, res, que m'ho he deixat córrer. A banda, no cal que m'ho diguin: em sembla que m'agrada llegir.

      Elimina