diumenge, 28 de juliol del 2013

paper moneda







3 comentaris:

  1. Dr.Vilardekyll28/7/13 16:50

    Emeten aquest bitllet per alguna efeméride ? Si no és així, cal aplaudir-ho, ja que un comença a estar fart que només es recordin a alguns personatges per celebracions en xifres rodones -per què no celebrar un 13è. aniversari, per exemple ? o un 67è. ? -
    Precisament, i sobre Jane Austen, vaig anar a Bath, crec que era el 2008, i en un dels parcs emblemàtics de la ciutat, a prop de la seva casa, celebraven, amb vestits de l'època, una mena de festa teatral, tot molt a l'anglesa. Quan els hi vam demanar què commemoraven, es van arronsar d'espatlles, i van di que, simplement, era el Jane Austen's Day (i no era ni la data del seu naixement ni de la seva mort)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si commemoren alguna efemèride Austen, no ho especifiquen. Avantatges de tenir control sobre la teva moneda: fas com vols. Ara semblo una euroescèptica qualsevol.

      Elimina
  2. Recordar (bé, llegir) la Jane Austen sempre és molt recomanable. No m'agrada gaire veure la seva (suposada) cara en bitllets, però mentre serveixin per comprar les seves novel·les ja està bé. Salutacions.

    ResponElimina