dilluns, 9 de setembre del 2013

biblioteques i cinema


El 10 de setembre comença la segona edició del cicle “Biblioteques i cinema" ofert pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i la Filmoteca de Catalunya .

Entre el 10 de setembre i l’1 d’octubre es projectaran quatre films que aniran precedits d’una presentació a càrrec de convidats relacionats amb el món de la cultura i les biblioteques. El cicle està coordinat per Àlex Gutiérrez, cap de la secció “Mèdia” del diari Ara, i compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD).

Aquesta és una proposta oberta a tothom, amb especial atenció als estudiants i professionals del món de les biblioteques. Una invitació per acostar-se a la plaça Salvador Seguí del Raval de Barcelona, l’edifici de la Filmoteca i també la seu del Servei de Biblioteques, i dialogar i veure com el cinema sovint s’ha interessat per les biblioteques.

A més de les habituals tarifes reduïdes que ofereix la Filmoteca, com ara entrada per 3 € amb el carnet de biblioteques públiques, s’oferiran avantatges per als membres del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya  i altres descomptes específics per aquest cicle.

Aquí, el programa complet.



3 comentaris:

  1. Matilde, gràcies a la teva felicitació m'he passejat pel teu bloc. M'ha encantat conèixer-lo! Enhorabona, expliques coses molt interessants. Una abraçada
    Mariona

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva felicitació és molt sincera (i egoista, també), Mariona, perquè en trenc molt de profit del vostre bloc. Endavant les atxes! I benvinguda a aquesta casa.

      Elimina
  2. hi ha una peli coreana molt cursi però on hi surten més biblioteques i bibliobusus que a totes aquestes juntes es diu Hearthbreak lilbrary la podeu veure tota en aquest canal del youtube (fins que no la borrin)
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLD2713E6E34644B70

    ResponElimina