dijous, 3 d’abril del 2014

la casa en obres: la calders




Naixerà una nova llibreria al barri de Sant Antoni, La Calders

L'establiment obrirà abans de Sant Jordi al passatge Calders, 9
ARA Barcelona | 
El mes d'abril obrirà una nova llibreria al barri de Sant Antoni, en un passatge del carrer Parlament. "Ens diem Llibreria Calders per Pere Calders. El nom venia amb el lloc i no vam dubtar-ho ni un segon", han afirmat a Twitter els impulsors.
L'establiment obrirà abans de Sant Jordi al passatge Calders, 9. El seu perfil a les xarxes socials avisa jocosament que són "una llibreria especialitzada en llibres".  
Aquesta obertura se suma a un degoteig d'obertures de nous espais que vam retratar al reportatge Noves llibreries: més petites però més resistents.





La Calders a Twitter i a Facebook.



10 comentaris:

  1. I com s'està "calderitzant" aquest racó del barri de Sant Antoni... I com de bé està que una llibreria encapçali el passatge Pere Calders. Cal pensar que neix com a derivada del modèlic Bar Calders vista la continuïtat amb la seva acollidora terrassa. L'espai resultant no l'igualarà cap de les franquícies que anorreen el centre de la ciutat. Mentre esperes uns "ous picasso" (quadrats) podràs fer aquella primera mirada que els nous llibres reclamen amb urgència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aviam si un dia d'aquests faig una barcelonada i quedem per cruspir-nos uns ous quadrats, Girb.

      Elimina
  2. D'entrada, ja només el fet d'obrir, en aquests temps, una nova llibreria, ja mereix un aplaudiment, i, si a més, porta el nom del mestre, encara més. La ironia aquesta d'estar "especialitzada en llibres" - digueu-me tonto - no l'acabo de pillar del tot. Pel meu gust, trobaria més agosarat - però potser suïcida - una llibreria que s'especialitzés en literatura, només, i que, fins i tot, a l'aparador hi posessin un senyal que indiqués alguna cosa així com "no best sellers ni llibres de regal", o, encara més, "tenim obert tot l'any menys per Sant Jordi, Nadal i principis del curs escolar, que tanquem la porta als nassos als qui només compren un llibre per aquestes dates"...bé, és clar que, aleshores, en lloc d'un negoci, estaríem parlant d'una parada surrealista...
    Dr. Vilardekyll

    ResponElimina
  3. Com me n'enteri (així de garrulo ho dic) que baixes a la ciutat comtal (com em mola dir-ho així) i no m'avises per anar a fer uns ous quadrats (o qualsevol altra menja) al Bar Calders, no responc!!!
    Queda dit...
    SU

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mi-te-la ella, que pinxa!

      Elimina
    2. Confirmo amb desànim que ni així -de pinxa-, em prens seriosament, Mati.
      Ai!
      SU

      Elimina
    3. No em diguis això, coixeta meva, amb el que jo et considero!

      Elimina
  4. M'agradaria saber què vol dir: Llibreria especialitzada en llibres. Gràcies.Biblioaprenent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, això t'ho haurien de respondre ells, biblioaprenent.

      Elimina