dissabte, 24 de maig del 2014

alcen la bandera en senyal de llibertat


[Font: Leyendo se entiende la gente]

_______________________
P.S.: L'apunt s'hauria d'haver titulat Bibliotaxi, suposo, però, al mateix fer, volia homenatjar en Tísner, una seva cèlebre (i ara ja anacrònica) definició de mots encreuats. 

La solució.



3 comentaris:

  1. ai que boniques aquestes "iniciatives" (?) per "estimular" la lectura !!.... el dia que en un d'aquests bibliotaxis hi pugi un lector d'"Els germans Karamàzov" o de La Bíblia, el taxista es fregarà les mans del preu de la carrera ! ....ah, bé, és clar que m'imagino que els llibres que hi posaran seran de relats o poemes, oi ? i posats a donar idees :per què no s'inventen també la bibliofutbol, i en dies com ahir , els espectadors que van a l'estadi d'horeta puguin llegar també ? o la bibliowàter ? o la biblioafterhours ? o la biblioqualsevollocesbolperllegirqualsevolllibre ?
    hyde

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, la bibliovàter ja està inventada, però és particular. 11 de cada 10 domicilis ja en disposen d'una.
      La bíblia, com tothom sap, s'ha de llegir, preferentment, a les habitacions dels hotels de la cadena USA, Amèrica, gentilesa de Gideon's.

      Elimina
    2. La resta d'iniciatives que proposes seran convenientment traslladades al departament de caps pensants de les biblioteques. I no t'estranyis si en munten una braim storming d'eixes.

      Elimina