dijous, 19 de juny del 2014

la inspiració



Els de New Balance acaben de presentar una col·lecció de calçat esportiu —Authors Collection, es titula— el disseny de la qual s'inspira, segons expliquen ells mateixos, en american novels and their creators. 
Fa un parell de dies que me les miro(1) del dret i del revés i no n'he sabut treure l'entrellat. Vull dir que si m'asseguressin que l'estímul els ha vingut de la contemplació de bells paisatges tardorencs, per dir alguna cosa, també passaria per bo. Ara bé, Stevenson, per molt que visqués una temporadeta a Amèrica, era escocès. I això val, també, pel senyor de Ballantrae.
«New Balance Unveils Made in USA “Authors Collection”». A: Sneakernews. 

__________________
(1) D'això, i encara que la sola sigui de goma, jo en dic espardenyes. No sé si es tracta d'una perversió particular, però em sembla que no sóc pas l'única que la fa córrer. Que no sigui una mania osonenca.




4 comentaris:

  1. Pensat amb els peus?

    ResponElimina
  2. Encara no entenc com no se li ha acudit a ningú reivindicar l'Stevenson com a autor cabdal de les lletres espanyoles, si, com tothom sap, es va casar amb una Osborne i deu ser, com a poc, cosí llunyà d'en Bertín Ídem.

    ResponElimina
  3. Frances Fanny Matilda Van de Grift Osbourne Stevenson, es deia.

    ResponElimina