diumenge, 19 de setembre del 2010

no me'n recordo, gens



el blog ausente: la reina butano


11 comentaris:

  1. Una bona broma "contra" la moda Brainard, no? Però l'anunci és genial...! I quin cotxe tan fantàstic, el Seat 850 Coupé. De petit en tenia una miniatura, i l'he vist en alguna fira de cotxes antics (una afició que no solc comentar gaire...).

    ResponElimina
  2. És que avui m'he llevat de conya, en les dues accepcions.
    De la reina butano no en tinc record, ara del Seat 850 coupé, sí, que un meu tiet en tenia un. I del 600 ja ni t'ho explico, que els de casa, al seient del darrera d'un de vermell, hi encabien quatre nenes, encara no sé com!

    ResponElimina
  3. Proposo que, a partir d'ara, per accedir a la corona espanyola calgui passar per aquestes proves d'encendre i apagar estufes i canviar reguladors. Genial!

    ResponElimina
  4. huas! aspactaculà! en dues paraules: im-prezionante! no n'havia sentit parlar mai d'això, però es mereix una sèrie, sense cap mena de dubte. :)

    Jo sóc més de Mini, el 850 o el 600 no m'han agradat mai, tenien la caixa massa petita i sóc claustrofòbica :) El mini era ampli i les finestres ben grans, i quan el conduies et venien ganes de cantar :)

    ResponElimina
  5. No podria dir que avui m'hagi de collons, perquè gràcies a un bloc he sabut la mort d'en Labordeta i m'ha tallat el rotllo. Lamento escriure un comentari en aquests termes, què hi farem.
    Però resulta que jo també havia viatjat apretat dins d'un 600, i en un 850 non-coupé.
    Per cert: estaria bé que els aspirants a la reialesa passessin proves, com l'Artús.

    ResponElimina
  6. Clidice: entenc la teva preferència pel Mini perfectament, però hauràs de reconèixer que una mica pija si que ets... ai ai ai

    ResponElimina
  7. pija jo? o sia, em dius pija? ai, doncs ara que ho dius ... bé, però de pueblu y de las ajueras eh? ;)

    ResponElimina
  8. Dona, no t'ho prenguis així... Que per aquí, qui estigui lliure de pijerisme, que llenci la primera pedra (a poder ser virtual).

    ResponElimina
  9. Ep, què passa aquí? A veure si us hauré de separar!
    [ai, que això m'ho deien els de casa; me'n recordo, Brainard, me'n recordo!]

    ResponElimina
  10. Jajaja, què bo! Molt bona aquest Matilde. Arribo tard i m'he perdut la festa... znifff. Coses del meu proveidor d'internet.

    A casa vam començar per un R8. Un "luju". seguirt per un R12. Més "luju encara". El 600, en canvi el vai poder conduir quan em vaig treure el carnet, allà a finals dels vuitanta. Era de la meva germana de segona mà "of course". En tinc un bon record, mira per on. En canvi el mini "o sea" no he pogut mai ni pujar-hi...

    Sobre la reina del butano... m'ha fet pensar que la guanyadora havia de tenir una figura com la bombona... digue-me malpensada.

    ResponElimina
  11. El meu currículum : 600, R8, seat 124 familiar,després un altre seat cent trenta-i- "algu", un opel kadett...i després vaig deixar de pujar en el cotxe del pare.
    I el meu primer cotxe, tot un mite: un peugeot 205, contigo al fin del mundo! Mai un publicista havia dit tanta veritat!

    ResponElimina