dijous, 7 d’octubre del 2010

on són les claus?



On són les claus? és una narració poètica que reflexiona sobre la malaltia mental a partir de les imatges enregistrades durant el taller de vídeo i cinema La Nau, promogut entre el 2008 i el 2009 per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO) en el marc de les activitats de rehabilitació terapèutica. El taller es va realitzar en una gran sala del Seminari de Vic i va ser dirigit per l’artista vigatà Toni Casassas i la professora de Guió i Ètica Periodística de la UVic, Maria Forga. L’objectiu del taller era, per una banda, que el grup adquirís noves habilitats a través de l'exploració, el coneixement i l'ús dels nous mitjans digitals audiovisuals i, de l’altra, propiciar un espai de relació i comunicació. 

Fitxa tècnica
Títol: On són les claus?
Idea original: Toni Casassas i Maria Forga
Direcció:  Toni Casassas 
Producció :  Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona
Guió:  Toni Casassas i Maria Forga
Càmeres: Toni Casassas, Montse Bover, Esteve, Paco
Muntatge:  Toni Casassas
Música: Walter Kiesbauer, Hamster Loco
Durada: 60 minuts
Participants:  Conchi, Emma, Esteve, Joan, Jose, Josep Manel, Manel, Miguel Ángel, Minerva, Montse, Paco, Plácido, Roser G., Roser S., Sergi, Ventura


3 comentaris:

  1. Mitch, si el neumàtic t'ho permet, trobo que hauríes de parlar sobre la teva experiència amb la gent del Club Social El pedrís, ja saps, el club de lectura "els dimarts amb Robert".
    Ep, si pot ser, eh...

    ResponElimina
  2. Sin duda Herta Müller posee una intensa calidad literaria que en su narrativa se afianza gracias a su singular lirismo.

    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Ai, Sam, que te has equivocado de post!
    Un abrazo para tí también.

    ResponElimina