dimecres, 6 d’octubre del 2010

club de clubs

Quan has passat un mes amb un llibre, i més si l'obra en qüestió són les esperances -grans, enormes, superpoblades de personatges- i la companyia t'ha exigit esforç i dedicació, pot molt ben ser que, en tancar-lo, quedis com desmamat. No te'n saps avenir. Ni que sigui perquè junts heu pujat (o baixat, que en això sóc molt gallega) un quants trams d'escala. Clar que en aquesta casa el dol dura poc perquè de seguida tusten la porta i el proper convidat s'espera al replà.

No el teníem previst, aquest del gos, passa que la biblioteca s'ha volgut afegir al ventall d'actes que se celebraran a Osona durant tot el mes d'octubre, al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre), organitzats per una comissió formada per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona, la Universitat de Vic, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona i el Consorci Hospitalari de Vic.
"Aquestes activitats tenen com a objectiu contribuir a la sensibilització de la ciutadania, ajudant a conèixer la realitat de les malalties mentals i donant veu a les persones que les pateixen", diuen els organitzadors.

Per aquest motiu, els clubs de lectura de les biblioteques de la comarca llegirem aquest mes El curiós incident del gos a mitjanit, que tracta sobre l'autisme, i farem una trobada multitudinària el dia 26 d'octubre a 2/4 de vuit del vespre a la Biblioteca Joan Triadú. Ja us n'anirem informant. I avui, més que mai, salut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada