dilluns, 20 de maig del 2013

un llibre literalment rodó


No en sé pas ni el títol ni l'autor ni de què va. L'única cosa que us puc assegurar és que havia format part de la biblioteca de Julius Echter von Mespelbrunn (1545-1617), príncep-bisbe de Würzburg, i que es pot demanar en préstec interbibliotecari (és broma) a la biblioteca de la Universitat Julius-Maximilians de Würzburg


4 comentaris:

  1. Fa uns trenta anys vaig dibuixar i relligar-ne un de ben rodó. Es titulava "El perfum radical" i era previ al conegut "El Perfum". Anava d'una vivència col·lectiva amb mesc i ambre gris en estat pur. No vegis com ens estimàrem tots gràcies als seus efectes!

    ResponElimina
  2. A la gent no li consta que tots els grans perfums contenen dosis infinitesimals d'aquestes rares substàncies animals de fulminants efectes seductors. I de hippie, en aquest cas, gens perquè la cosa passava en un costós seminari sobre "els sentits silenciosos".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh, és que entre les substàncies psicotròpiques i l'amor lliure m'he fet una composició en plan llit rodó! Si és que quan poso en ruc en ON, que diu l'Allau, no hi ha déu que m'aguanti.

      Elimina