dimecres, 4 de desembre del 2013

un drone a la NYPL




[Font: Julián Marquina. Drones i robots en las bibliotecas...y sino, tiempo al tiempo.]


5 comentaris:

  1. Ara ho entenc tot.... no va ser el toc dels seus dits, per dues vegades consecutives, no. Va ser un drone de capa caiguda que es va reviscolar, no una, sinó dues vegades. Eeeehh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sé pas què dius, Tremenda, estimada.
      Ho tinc ben decidit: aquest any demanaré al reis d'orient un escamot de drones i, ja posats, una roomba, també.

      Elimina
    2. I que tot vingui amb les piles corresponents, que aquests d'orient sempre se les descuiden i després no hi ha qui faci anar res.

      Elimina
  2. Posats a fer, un drone que us endreci els llibres, faci xsstt si convé, revisi prestatgeries, passi el motxo, que no sigui gaire xerrador, si us plau, que ja els veig na roomba i en drono xiuxiuejant que si tomba que si gira i unes cues de gent que arribaran al carrer i tu hauràs de venir a la Biblioteca a fer acte de presència amb la bata posada, els rulos i el puro mig apagat. Rejudes, és que ho dic i ho veig, Matilde. Millor que se n'oblidin, de les piles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marededéudelamedallamiraculosa, Tremenda! Aquesta imatge de la bata i el puro mig apagat ben val una missa, com París.

      Si aparellem drones amb roombes, què n'obtindrem? Drombes? Calla, que encara farem la primera pela. Cria de drombes en captivitat.

      Elimina