dimarts, 18 de març del 2014

canvi de plans



COMUNICAT
Tal i com podeu apreciar, el calendari de lectures ha patit un parell de modificacions. La primera, i immediata, ja que afecta al mes d'abril, és la substitució de Tren blanc, de Lluís Vilarrasa, per Perduda, de Gillian Flynn. El motiu no és altre que la dificultat d'aconseguir prou exemplars de l'última novel·la d'en Lluís, dit pel nom de fonts, amb la franquesa que reservem als autors locals, perquè ara mateix només en tenim onze a l'abast i faríem curt, atès que ens calen, com a poc, el doble. Així, doncs, la posposem en espera de poder garantir l'avituallament correcte.
Per contra, la impedimenta que ha provocat el segon canvi no té a veure amb la manca d'exemplars, sinó amb les circumstàncies. Provo d'explicar-me. A principi de temporada vaig proposar als companys que se'n cuiden dels altres clubs de lectura que tenim en marxa a la Triadú (Les tertúlies juvenils, El club de lectura en veu alta i El de les parelles lingüístiques) de fer un final de temporada conjunt amb el Maic, de la Tina Vallès. Però el club de lectura de les parelles lingüístiques ha fet una parada tècnica d'un parell de mesos. La bona notícia és que tornen a engegar motors; la mala, que no és tal, que els altres tres clubs hem decidit esperar que facin el rodatge. 
Total, que els deixem per a més endavant. Ajornar, se'n diu d'això.

________________
P.S.: Aprofitant l'avinentesa, es fa saber que ja teniu a la vostra disposició la guia de El talent en versió paper.
I, ja posats, que en Jordi Nopca no podrà assistir a la trobada del dia 25, per causes alienes a la seva voluntat. I que l'hi sap molt greu, ens consta.




6 comentaris:

  1. Ramon Ferrer18/3/14 9:33

    Acabo de llegir "L’última trobada", un “clàssic” que desconeixia. M’ha sorprès i m’ha agradat molt.
    La temporada vinent s’estrena una versió teatral a Barcelona i, més endavant, suposo que la farem a L’Atlàntida.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs nosaltres la llegirem a proposta de la Dolors Costa, tertuliana habitual. Me la va suggerir fa dos anys i, per a o per be, sempre ha anat caient de la programació. S'ha acabat la misèria, d'aquesta no passa. I si la feu a l'Atlàntida, podríem organitzar una sortideta com les de l'imserso. I no ho dic pel fet que tots els tertulians ja gaudim d' una edat venerable, que també, sinó pensant en un descompte de grup en l'adquisició de les entrades; prèvia presentació del carnet de la biblioteca, això sí.

      Elimina
    2. Ramon Ferrer18/3/14 11:02

      Fantàstic Matilde, ho veig molt bé. Nosaltres ho posarem fàcil... i bé de preu!

      Elimina
  2. Hola, hola, no tenia constància d'aquest club de 'Maic'. si el repreneu més endavant, ja m'ho direu, eh. Bones lectures!

    ResponElimina