divendres, 27 de juny del 2014

la del còdol





Nova York

El manuscrit de "Like a Rolling Stone", de Bob Dylan, es ven per 1,5 milions d'euros, una xifra rècord a la casa Sotheby's

Redacció - 25/06/2014 - 09.17h.
"Like a Rolling Stone", de Bob Dylan, un dels temes més populars de tots els temps, s'ha convertit en la cançó més cara de la música popular. I és que la casa de subhastes Sotheby's ha venut el primer esborrany del manuscrit per dos milions de dòlars, gairebé un milió i mig d'euros, una xifra rècord en aquesta casa de subhastes de Nova York. De fet, mai s'havia arribat a pagar tant per un manuscrit d'una cançó.
Dylan va esciure la cançó l'any 1965 en un hotel de Washington, després d'una gira per Anglaterra que el va deixar exhaust i el va sumir en una forta crisi professional. Un desconegut va adquirir l'esborrany de "Like a Rolling Stone" d'un fan de Bob Dylan que havia comprat el manuscrit directament al cantant.
Té quatre pàgines i es tracta d'una versió molt semblant a la definitiva, però també inclou alguns versos descartats i petites il·lustracions. Dylan la va escriure en llapis en fulls de l'hotel de Washington.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada