dimarts, 11 de novembre de 2014

els més robatsSembla ser que aquesta és una iniciativa de la cadena de llibreries canadenca !ndigo Books & Music, però no us ho puc assegurar. Quedem-nos amb la idea, doncs.
[Font: un retuit de la Marina Espasa] 

   [+]
·  Book store shoplifting. Wikipedia.
·  Steal These Books. Margo Rabb. The New York Times. Sunday Book Review.16|12|2009.7 comentaris:

 1. Quina associació: el Burroughs al costat del Kahil Gibran!
  Quelcom que fa pensar en les lectures dels pispallibres, en les d'aquelles edats.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó, Girb; jo en aquelles edats pispava Rayuela, però!

   Elimina
  2. Ho confesso perquè ja ha prescrit, espero.

   Elimina
 2. A la meva biblioteca, en canvi, tenen exposats els llibres que ningú no ha demanat mai en préstec. Els pobrets mereixen una oportunitat.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Préstec zero, se'n diu tècnica(i trista)ment d'això. Fa molts anys vaig organitzar una petita exposició de llibres que no havien sortit mai en préstec. Clar que no la vaig acompanyar de cap rètol que aclarís una mica el perquè, senzillament els anava col·locant a sobre d'una taula ('anava' indica, efectivament, que els lectors picaven l'ham). M'ho vaig passar teta vigilant tothom que s'hi acostava. Veies aquelles cares de 'a can rumia', com qui prova de trobar el desllorigador d'una sèrie lògica, no sé si m'explico, i quan ja no podien més, demanaven el què.

   Elimina
  2. A l'Agustí Centelles ho han fet lligar amb la diada de Tots Sants i ho acompanyen amb una esquela de difunt.

   Elimina
  3. Saps, el pitjor del meu cas és que un lector -encara més obsessivocompulsiu que jo- cada cop que s'ho mirava trobava una raó vàlida per a l'agrupació que, com era d'esperar, no tenia res a veure amb la pauta que jo havia establert. Un autèntic fenomen, el tio.

   Elimina