dimarts, 5 de maig del 2015

créixer amb en teo


Teo va néixer l'any 1977. Les seves autores, Asunción Esteban i Carlota Goyta després d'acabar els seus estudis a l'escola Elisava de Barcelona van fundar l'Estudi Denou el 1969. L'activitat d'il·lustració s'inicia en 1977, alternant-la amb projectes de disseny gràfic i interiorisme al principi, i dedicant-se posteriorment ja en exclusiva a la il·lustració.
Violeta Denou és el pseudònim amb el qual signen les seves obres d'il·lustració les autores Asunción Esteban, Carlota Goyta i Ana Vidal. Des de la seva publicació, el personatge de Teo i les seves col·leccions han estat distingits amb nombrosos premis literaris. En Teo porta publicats més de 150 títols i ha estat traduït a més de 15 idiomes. En 2007, en Teo va complir el seu 30è aniversari, sent un dels personatges més volguts pels nens.
 [...] Des de fa més de 30 anys, en Teo ha acompanyat els nens en el seu creixement, convertint-se en el personatge preferit de diverses generacions de nens i de nenes. [...] En l'actualitat, el col·lectiu Violeta Denou està format per Asunción Esteban i Carlota Goyta, que continuen treballant amb en Teo i assumint amb il·lusió tots els nous reptes del futur. 
[Font: TEO]






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada