dimecres, 21 d’octubre del 2015

amb un pelet de retard


El parell d'exemplars que algú acaba de tornar —amb 52 anys de retard— a la  Portland State University Library.

Borrower returns books 52 years late to Portland State University's library, with unsigned note. Richard Read. OregonLive. 16|10|2015.



3 comentaris:

  1. Aviam, una miqueta de càlcul recreatiu. Segons la nostra normativa de préstec, per cada dia de retard, un punt de penalització. Cada cinquanta punts, quinze dies d'exclusió de préstec. Ti titiri tirí tití.
    Fent un capmàs (ni de conya descomptaré els anys de traspàs, et cetera), Algú no podria fer préstec fins a mitjans del 2030. Encara se'n sortiria prou barato. I si és d'edat venerable (suposem que tenia uns vint anys, ergo ara volta els setanta i tants, i d'aquí quinze, si encara piula, se n'anirà cap als noranta), i ja no pot assegurar l'acompliment de la pena, sempre li quedarà deixar la sanció en herència. Quan Algú pogués tornar a fer préstec, servidora estaria a punt de jubilar-se. La mesura del temps de l'auxiliar de biblioteques.

    ResponElimina
  2. La normativa, emperò, contempla que el màxim de temps de penalització aplicable és en qualssevol dels casos un any. Sed lex, però no tan dura lex. 🐨

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'has llegit la normativa, Tremenda? Ets ben capaç. Duralex, per a servidora, només és nom de vaixella. https://www.amazon.es/DURALEX-Plato-Paris-Llano-Duralex/dp/B0082N3EQ4

      Elimina