dimarts, 27 d’agost del 2019

el descans del turista



Per segon any consecutiu, l'amic Albert Arnaus, client habitual de la Biblioteca Agustí Centelles de Barcelona, ha retratat un turista fent una becaina en un dels sillonets vermells. L'any passat en van ser dos, de fet. Crec que ja ho podem considerar un clàssic de l'estiu, com la cantada d'havaneres, la pujada al Tourmalet del Tour de France o la final de Wimbledon. Mentre no ronquin, res a dir.


10 comentaris:

  1. L'Agustí Centelles en va plena de gent que dorm, fins i tot jo he fet més d'una becaina. Per què diuen que són turistes? A mi em semblen usuaris normals vestits informalment, a la manera barcelonina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho dic jo, perquè m'ho semblen, vistos des dels prejudicis vigatans, és clar. Si no són turistes...diguem que la indumentària informal barcelonina turisteja.

      Elimina
    2. Vegila que no et retrati l'Arnaus!

      Elimina
    3. Mai no vesteixo calça curta en públic.

      Elimina
    4. A Vic és més fàcil identificar els turistes: s'assemblen a aquests de les fotos i traginen bosses d'establiments vigatans del ram del porc plenes de fuets, bulls i llangonisses.

      Elimina
  2. Jo, què vols que et digui, les biblioteques sempre m'han fet venir son i, sobretot d'estudiant, hi he fet més d'una dormideta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo no hi he pogut fer mai ni una trista clapadeta. Sempre que hi estic a punt, ve algun desalmat i em demana on és el lavabo, per exemple.

      Elimina
  3. Hola!
    espero que a la biblioteca Joan Triadú aviat n´arribin uns de semblants, i entre mig de llibres i cabassos de verdura i fruita passarem a fer un descans.

    Imma

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Triadú ja és, com qui diu, mig morta. Ara, tots els desitjos s'han d'adreçar a la Pilarín Bayés.

      Elimina