diumenge, 28 de novembre del 2010

tipografia


Vista al bloc Lletraferits.

10 comentaris:

  1. Boníssim! La meva tipografia més odiada, per fi la veig ridiculitzada!
    Des que vaig tenir una directoa que obligava a escriure els informes en aquesta espantosa lletra que estic esperant això.

    ResponElimina
  2. A la feina patim una secretària de direcció que no es conforma amb escriure mails en comic sans (quan es tracta de temes lleugers com anunciar una nova maternitat o convocar un sopar de Nadal), sinó que a més ho fa amb coloraines i en rodolins. No sabeu com la detesto!

    ResponElimina
  3. Sí, la samarreta és fantàstica. A mi m'ha resolt uns quants regals (virtuals) de nadal ! Penso en el Leb, l'SM, en Girbén, l'Allau, en Lluís Bosch...

    ResponElimina
  4. pensa en mi també matilde, que aquesta lletra sempre ha despertat els meus més baixos instints.

    ResponElimina
  5. una altra per la Clidi i ja en van sis...

    ResponElimina
  6. A la meva feina utilitzen la Comic Sans per fer power points. Jo utilitzo l'Arial i vivia relativament tranquil·la fins que l'altre dia a la universitat un professor va dir que no acceptaria treballs ni en TImes ni -pitjor encara- en Arial, i va dir que volia Garabond. Però a mi m'agrada l'Arial. Quina lletra fan servir els anti-comic-sans?

    ResponElimina
  7. Ai marta, powerpoint+comicsan, a la Convenció de Ginebra que va!!

    Aquesta anticomicsans utilitza arial o verdana i somia amb l'optima.
    Aquí tens una taula periòdica molt xula que ens va passar l'Allau.
    I no entenc les manies del teu professor, la Times encara fa el fet i és de bon llegir. Em sembla que tal i com estan les coses, s'hauria de limitar a exigir "sense faltes d'ortografia".

    ResponElimina
  8. M'he equivocat d'apunt, volia enllaçar aquest.

    ResponElimina
  9. Marta, suposo que el teu professor es referia a la Garamond que efectivament està molt bé, però la Times crec que també és molt respectable.

    Si t'agraden les lletres de pal sec com l'Arial, crec que hauries d'emprar l'Helvetica, que té una reputació impecable.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies! La Garamond la vaig estar provant la setmana passada. Poc temps per no enyorar l'Arial. Provaré l'Helvetica i a veure què enyoro. Em va agradar que el professor confessés preferències tan íntimes

    ResponElimina