dissabte, 9 d’abril del 2011

entrevista a huxley

Al youtube hi trobareu aquest capítol de la serie francesa “Un siècle d’écrivants” dedicat en exclusiva a Aldous Huxley, us enllaçem la primera part, a costat hi trobareu la segona i quan tingueu la segona a punt de mirar, al costat hi haurà la tercera i darrera de que consta el documental. Agraïm a l’usuari que s’ha molestat en subtitular-ho perquè ho poguem gaudir tots els que no entenem el francès, gràcies.

12 comentaris:

  1. Hay un Huxley mediático de esa novela futurista previsible que se llama un Mundo feliz, y hay otro Huxley, profundo y con el estilo de la mejor literatura británica en Contrapunto.

    Un abrazo

    ResponElimina
  2. esta vez la elección del libro ha sido del conductor Pasqual Bernat, no he leido contrapunto habra que tenerla en cuenta, un saludo sam rock

    ResponElimina
  3. Dr. Vilardekyll9/4/11 13:02

    Estic bastant d'acord amb tu, Sam. "Contrapunt" em sembla una novel.la boníssima. I "Dues o tres Gràcies", també. Molt millors que "Un món feliç", però, no obstant, també em sembla bona...
    Ah,i això d'UCRONIA en aquest cas i el de Golding, potser sí, però no pas en els altres exemples que vau posa. Ni el "Fahrenheit 451" ni el "1984" són obres en un TEMPS FUTUR, no pas SENSE TEMPS, i això, per a mi, encara les fa més terribles.

    ResponElimina
  4. Dr. Vilardekyll9/4/11 13:04

    M'HE EQUIVOCAT, ABANS, PERDONEU ! Traieu els NI !!

    ResponElimina
  5. Dr. Vilardekyll9/4/11 13:10

    Huxley, si no vaig equivocat, és també l'autor de "The Doors. Open and closed", un títol manllevat de William Blake, que va sobre l'experiència que va tenir amb la mescalina, a Mèxic. Sembla ser que per Jim Morrison era un dels seus llibres de capçalera i per això va convèncer - o imposar, ves a saber - als seus companys de grup - ex Rick & The Ravens - perquè l'adoptessin com a nom.

    ResponElimina
  6. Oi tant si t'has equivocat. DISTOPIES, DISTOPIES.

    ResponElimina
  7. A cagar a la via, doctor. M'acabes d'aixafar el post de demà.

    ResponElimina
  8. Dr. Vilardekyll9/4/11 13:20

    Perdona, Matilde, no ho volia... Segur que ho complementaràs millor que jo.
    D'on he tret això d'ucronia, doncs?
    De tota manera, i sobre les distopies,i si ens posem estrictes,la majoria de la narrativa de ciència ficció hi està ambientada, no creieu ?

    ResponElimina
  9. No tenia text, el meu apunt, era un CONCURS. Un TONTURS, de fet. I una referència a un apunt de l'any passat .

    ResponElimina
  10. No passa, res, Doctor. Si no hi ha concurs, mos estalviem lo premit, ves, que la cosa està mu mala.

    ResponElimina
  11. I constantly spent my half an hour to read this weblog's articles everyday along with a mug of coffee.
    My webpage ... weight loss foods

    ResponElimina