dimarts, 16 de juliol del 2013

la temporada en nou girbens



10 comentaris:

  1. Bé, aquí està la col·lecció de cromos de la sisena temporada.
    I les gràcies les tenen totes: en Girbén, per raons que salten a la vista, en Pep Ors, l'Allau, en Miquel Vilardell, la Isàvena Opisso, en Ferran Ràfols, la Muriel Villanueva, els clubaires presencials i els amables lectors i comentaristes d'aquest blog. He dit.

    ResponElimina
  2. Ep, MU, després d'estudiar les noves tendències que s'estan presentant als salons, ja tinc clar el disseny de la nova temporada. Ja et dic que serà ben diferent tant pel que fa a la maqueta com a la tècnica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no fos que tinc unes ganes de fer vacances que no puc amb elles, Girb, ja voldria ser al setembre per veure el nou disseny.
      No tornaré pas amb la lletania aquella de l'agraïment, que em faig molt i mooolt pesada; pesadíssima; com un plom, vaja. Em quedo amb una cosa que em vas dir ara fa cosa de tres o quatre anys: els raros ens hem d'ajudar. Més n'hi haguessin. De raros al món, vull dir. MUac.

      Elimina
  3. Digue'm quin altre club de lectura del món disposa d'artista resident (i reincident). Això és un luxe.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com no sigui un club de lectura asiàtic, Allau...Ho dic pel luxe, és clar.

      Elimina
    2. I gràcies per la part que et toca, tros de raro (i reincident, també) de l'Eixample.

      Elimina
    3. Se m'acut, MU, que el pensament de què: "en temps líquids la fidelitat és una expressió de dissidència i de raresa"; bé la podríem trobar a l'excel·lent EL GOS COSMOPOLITA que em vas obsequiar (tot i que per gos cosmopolita la Pirena de l'Àgueda)... La de "camaleons catalans", la de Mercaders, no ens estan aguaitant... Fins i tot, el cor dels nostres blocs...

      Si vols un tast, un esbós, de la nova temporada observa la darrera imatge de l'apunt d'avui al Foravial: L'alçaprem, l'enciclopèdia i l'alzina voladora.

      Elimina
    4. Haig d'entendre que la cosa anirà en pla performança? Uau!

      Elimina
  4. Entens bé. La performança serà treura a passejar els llibres; ben folrats, això sí. La idea queda exposada al capítol 228, el de Perauba, de l'Empriu. I ja és que allà masegui "El arte de contar historias" del teu estimat cieguito.

    ResponElimina
  5. Fe d'errates: "treure" i no "treura"

    ResponElimina