dimecres, 1 de gener del 2014

ninou




Apunt patrocinat per l'Once.


13 comentaris:

  1. No se'm pot acusar d'haver-m'hi trencat gaire les banyes, però ja fa el fet.
    En fi, que si no pot ser bo del tot, no sigui, almenys, tan roí com el 2013. I si surt carbassa, que sigui una hora ben curta. Bon ninou a tothom (i a totdon, també).

    ResponElimina
  2. Creu-me: qualsevol a l'Once et diria que és un llibre en blanc...
    Si vols "ninou" en braille trec la plantilla i el punxó...
    - A veure com fa?
    Bon tomb pel ! !!!!

    ResponElimina
    Respostes

    1. Bon tomb i, si pot ser, en bona companyia, Girb!

      Elimina
  3. És una manera de dir que no t'ha tocat la Grossa de Cap d'Any?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nein, nein, nein, Josep; ja sabia que no em tocaria ni el gros ni la grossa ni el cuponasso ni res. Hagués set sort de sorts -un miracle, vaja- perquè no hi he posat.
      El llibre en blanc és cosa recurrent d'aquesta casa per a desitjar bon any als amables lectors. Passa que, enguany, els de l'once m'han sortit amb el cuento aquest de Un nuevo año es un libro en blanco esperando ser escrito. Cada 1 de enero comenzamos a llenar sus páginas...blablabla. No em fa res, l'originalitat està sobrevalorada. Però el pitjor ha set aquest matí. Un malvat sense entranyes m'ha retuitejat això d'en Mariano Rajoy:

      Mariano Rajoy Brey ‏@marianorajoy 22h
      En unas horas empezaremos a escribir en una nueva página en blanco la historia de una etapa más próspera en nuestro país. Hagámoslo juntos.

      I m'ha sortit una pansa enorme. L'any que ve, per això de felicitar l'any, escriuré -de mi puño y letra- un poema en alexandrins rimats. Ho juro.

      Elimina
    2. I qui diu un poema, diu una jota, que a sobre es pot acompanyar amb el ric-rac d'una ampolla d'anís del mono i un ganivet i sempre fa més festa.

      Elimina
  4. Ai Matilde, que coent que ha quedat aixiques. Tan i tan blanc! No saps ja quantes fulles he gastat del meu llibre d'actes per al 2014. M'ha passat de tot de tot de tot. És que sòc tremenda de mena.( Els de l'Once em patrocinarien l'elevació?.... després de commemorar setanta-cinc anys del decret franquista de finiquito del Sindicat de Cecs... tampoc faria tan lleig aquest patrociniu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has pecat? Carnalment parlant?

      Elimina
    2. Sé que la seu de l'Once hostatja una dona que és pura fascinació: una albina total, necessitada de viure en una absoluta penombra, tan bella com poderosa.

      Elimina
  5. Doncs no donava a l'abast. Sóc tan generosa.... i ben organitzada! Fornicant aquí i allà pensant que ara sóc la Bovary ara sóc Messalina, jo rac-rac escrivint en el meu llibre d'actes. BOOOOOON ANY!!!! YUHU!!!!! AI.... tot plegat és massa íntim, ara me n'adono, però és que tinc el clic tan fàcil...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oberta i amb el clic fàcil! Aquest sí que serà un bon any, Tremenda, ja ho veuràs. A domani.

      Elimina
  6. Hi haurem d'escriure alguna cosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Enric: ofèn, de tan immaculat! Bon any tinguis.

      Elimina