dijous, 16 d’abril del 2015

biblioteques, itinerari sub:urbà



«Barcelona Itinerari Sub:urbà és una nova manera d’entendre el mapa de la xarxa de TMB. El transforma en una eina per conèixer, amb un cop d’ull, els locals, esdeveniments o activitats culturals més importants que tenen lloc a la ciutat. Cada cert temps anirem recopilant els racons i activitats de guies online, blocs o llocs web i els col·locarem a les parades de metro que hi siguin més a prop.

La selecció d’esdeveniments –de vegades selecció de selecció– serà sempre feta amb el màxim de cura i afecte, amb l’objectiu de crear un mosaic variat d’activitats: des dels més cool o mainstream fins als més familiars o insòlits. Volem trencar, també, amb les fronteres naturals de la ciutat: el Besòs i el Llobregat. Pugem a Catalunya i en un cop de metro podem ser a Santa Coloma de Gramanet o a l’Hospitalet de Llobregat. Barcelona és meravellosa, però també poden haver-hi activitats o esdeveniments que ho petin a una de les ciutats de l’àrea metropolitana. De la mateixa manera, pretenem apropar Barcelona a tota la gent que hi viu als voltants. Tots connectats per sota terra amb el suburbà.

Nosaltres som la Mònica (Cofundadora de l’estudi de disseny Holy Hole Barcelona) i la Carla (periodista freelance a Berlín). La idea no és nostra, intuïm que va sorgir fa aproximadament dos anys a Londres, on hi va haver mapes que van anar apareixent espontàniament sobre bars o restaurants. A Nova York o a Berlín hi van arribar l’octubre de 2014 de la mà de la revista de lifestyle online Thrillist
 [Font: Jaume Subirana. Flux]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada