dijous, 15 d’octubre del 2015

swab stairs


Lykke Groven, "The Steps of knowledge". IED, Escola Superior de Disseny.
Estació de metro: L2 Pg. Gràcia/ Gran Via (Accés Comèdia).

En el marc de la 8a edició del Swab Barcelona, Fira Internacional d'Art Contemporani, que tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre a la Fira de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Swab Barcelona prèviament han convidat a les escoles de disseny més rellevants de Catalunya a presentar, entre els dies 18 de juny i el 2 de juliol, una obra artística en algunes estacions del metro de Barcelona.
La iniciativa s’anomena “Swab Stairs” i forma part del programa “Swab Off” i del projecte cultural TMB Cultura, de la Fundació TMB. Els objectius són vincular el món acadèmic en la transformació creativa del paisatge, assegurar la presència de Swab a la ciutat i oferir als estudiants la possibilitat d’exhibir les seves creacions davant la mirada dels usuaris que es desplacen diàriament en metro.
Concretament, es mostraran reproduïts en vinil els millors treballs dels alumnes de les nou escoles d’art i disseny participants procedents d’arreu de Catalunya, que ompliran de color les següents escales d’accés de les estacions de metro de Passeig de Gràcia (L2 i L4), Liceu (L3), Drassanes (L3), Jaume I (L4), Sagrada Família (L5) i Torrassa (L1).

TMB. L'art contemporani emergent de Swab Barcelona torna a decorar les escales del metro. 16|6|2015.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada