dimecres, 2 de març del 2016

a sol i serena


Dijous, 25 de febrer de 2016
Estrenem nova Minibiblioteca al Parc Nou d’Olot amb taula i cadires de lectura
Després de gairebé dos anys de funcionament, s’ha refet i ampliat la Minibiblioteca del Parc Nou

Aquest mes de febrer s’ha instal·lat la nova Minibiblioteca del Parc Nou a la mateixa ubicació que l’anterior. Després d’aquests 21 mesos de funcionament, la Minibiblioteca s’havia deteriorat a causa de les inclemències metereològiques i de l’ús dels visitants que han utilitzat els seus serveis i es va encarregar la construcció d’una nova Minibiblioteca amb les mateixes característiques que la primitiva.
Aprofitant un roure caigut per una ventada cedit al Parc a canvi d’anar-lo a treure, s’han tallat una taula i unes cadires perquè la gent que consulta la Minibiblioteca ho tingui més fàcil. Els donants del roure han estat els propietaris de la Finca el Nogué de Batet de la Serra, en Lluís i en Jordi Serrat, que han estat contents de col·laborar en la iniciativa.
La Minibiblioteca del Parc Nou fruit de la col·laboració entre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot per mitjà del Museu dels Volcans, disposa d’informació relacionada amb el Parc i el Museu que pot utilitzar tothom. Es va crear per proporcionar informació permanent de lliure consulta més enllà dels horaris d’obertura del Parc i del Museu.
L’objectiu d’aquest equipament és informar i també ampliar la interacció i l’intercanvi amb la població local i els visitants, adaptant iniciatives existents i que funcionen en l’àmbit europeu.
La Minibiblioteca disposa de materials de consulta in situ en català, castellà, anglès i francès i un conjunt de documents sobre espais naturals protegits i medi ambient que es poden agafar gratuïtament, fer autopréstec o intercanviar-ne amb d’altres que es portin de casa. Sempre utilitzant la llibreta de registre com a base per seguir els moviments.


Parcs Naturals de Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada