diumenge, 6 de març del 2016

de tapes



La Vanguardia. La foto del lector. 

EULÀLIA ISABEL RODRÍGUEZ PITARQUE
 02/03/2016 10:28
“És veritat que estan tancant les llibreries de tota la vida –escribe Eulàlia Isabel Rodríguez Pitarque–, però també és veritat que cada vegada se n’obren més de segona mà, com aquesta de l’Eixample de Barcelona”.
_________ 
P.S.: És la pissarra d'una de les botigues que la cadena de llibreries de segona mà Re-Read té a l'Eixample, però vés a saber quina.



3 comentaris:

  1. LA MALAIDA PIRATERIA...AFORTUNADAMENT ENCARA QUEDEN IDEALISTES QUE LLUITAN CONTRA L'ENTUNIMENT DE LAS CONCIENCIES.L'ALTRE DIA VAIG ANAR EL P.N.,PER UN COMPROMIS FAMILIAR,I JA QUI H'ERA, XINO XANO HAN VAIG ACOSTAR FINS "LA JUANITA",GRAÇIES A LA PRENSA HAN VAIG ASSABENTAR DEL SEU RENAIXAMENT COM A LLIBRERIA...UN SOL COMENTARI VAL LA PENA¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pirateria, dius, Oliva? No sé jo. No paran de abrir negocios 'se vende', deia un al tuiter. La crisi, que ho remou tot. Jo crec, més aviat, que falten lectors i, sobretot, compradors de llibres, que són els qui, al cap i a la fi, fan que el negoci rutlli. I si bé és veritat que amb la crisi, que també vol dir canvi, han aparegut moltíssimes petites llibreries que proposen una mà d'activitats impossibles d'encabir en una sola agenda, el cert és que jo, quan mirava les imatges del trasllat de la Nollegiu a La Juanita, una autèntica bogeria de gent, que allò semblava la cua per entrar a un concert de rock, no em podia treure del cap unes de semblants al carrer de la Sal de la Barceloneta, on hi havia la Negra y criminal. Crec que tothom sap com va acabar allò. Persiana avall, per manca de compradors de llibres. Amics i simpatitzants no ajuden a pagar el lloguer.

      Elimina
    2. No olviden comprar, vindria a ser la consigna.

      Elimina