divendres, 25 de setembre del 2009

productes de temporada

Aquesta versió de Les feuilles mortes o Autumn leaves, al vostre gust, la trobareu al darrer disc de l'incombustible Iggy Pop, Préliminaires. És la banda sonora d'un documental centrat en la figura de l'escriptor francés Michel Houellebecq i es basa en el llibre d'aquest autor, La possibilitat d'una illa. L'àlbum s'endinsa en un registre pausat i elegant ple de tonalitats jazz, diu en Víctor Puig (un d'Icat fm). Apunt especialment dedicat a l'Imma, que el passat agost, quan en Mitchum va penjar un poema d'en Prévert, ens va recordar que el poeta és l'autor de la lletra d'aquesta versionadíssima cançoneta de la música popular, que diria en Portet. Quimi, clar.



4 comentaris:

  1. Jordi, també te l'hauria de dedicar a tu.
    Pot ser que el cd aquest sonés una d'aquelles tardes en què en Mitchum i jo et passem a veure per la botiga en plan The Roopers? Pot ser que tu diguéssis, sabeu qui és aquest que canta? Iggy Pop.
    M'ho invento? (De vegades em passa).
    Salut.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!

    Està bé aquesta versió.

    En Mitchum ja s´ha desfet de tots els virus haguts i per haver?
    És per saer-ho...
    Imma

    ResponElimina
  3. Crec que en Mitchum ja es troba més bé. Se n'ha de trobar per nassos, perquè és l'encarregat de moderar el club de dimarts!

    ResponElimina
  4. Acabo de llegir a l'Avui que l'Isaki Lacuesta, el director de "Cravan vs. Cravan" -disabte passat en parlàvem-, presenta el seu primer film de ficció a Sant Sebastià. Los condenados. Jo segurament la veuré l'any 2014.

    ResponElimina