dijous, 28 d’octubre del 2010

aquest joan és nostre


M'agrada tirar plans perquè em serveixen per a saber el que no acabaré fent. No és científic, però funciona. Ho dic a propòsit de Perucho. No l'havíem de llegir, aquesta temporada. No, no estava previst. En absolut. Tot ve d'una broma, d'un ha ha ha que va començar amb aires d'amenaça formal -Lluís Bosch, si no vigiles acabaràs moderant un club de lectura sobre Perucho- que es va anar complicant amb juguesques surrealistes -si vens de vampiressa et donc sis euros- i, conyes a banda i previ regateig, que sinó sembla que la cosa no va de veres, vam tancar el tracte amb una encaixada virtual. Així és com es va congriar la programació de Les històries naturals, la nostra propera lectura. A veure qui s'atreveix a qüestionar el mètode, que no tinc record d'una manera tan ordenada de procedir com aquesta.
A dreta llei, no  havíem de dir aquest Joan és meu fins a la setmana que ve, però la casualitat (una altra que fa com vol) s'ha entestat a commemorar, avui, el setè aniversari de la mort de l'escriptor. Perxò.


8 comentaris:

  1. Bona tria, sigui quin sigui el mètode !

    ResponElimina
  2. Doncs au. Alea iacta est. En Perucho no es podria creure que el dia del setè aniversari de la seva mort algú li organitzaria un sarau virtual.

    ResponElimina
  3. És que tot ha anat rodat, SM. Havíem d'abusar d'en Bosch. Diguin el que diguin, això dels blocs és fantàstic. Para muestra, un botón, diria la meva iaia

    ResponElimina
  4. Això tampoc estava previst, Lluís, prou que ho saps, però casualitat així ho ha volgut i qui som nosaltres, no? Som-hi, doncs, i que si l'Alea també vol venir, doncs, re, benvinguda i que ens acompanyi. I gràcies, Lluís.

    ResponElimina
  5. I al final aniràs de vampiressa, Matilde? Fareu fotos?

    ResponElimina
  6. De vampiressa havia de venir en Bosch, el presentador!!! Aquest era el tracte, si més no.
    I si li demanessis a en Mitchum, segurament et diria que no cal, que jo vaig de bicha cada dia.
    I de fotos no en faltaran.

    ResponElimina
  7. Recordo vagament la conversa que va derivar en aquest repte. I efectivament, en aquella mena de subhasta surrealista jo vaig arribar dir que vindria vestit de vampiressa. Suposo que -per respecte a en perucho, però, no ho faré.

    ResponElimina