dimarts, 26 d’octubre del 2010

recordatori


La cita és avui, mitja hora abans, però: dos quarts de vuit del vespre. Onze clubs de lectura de les biblioteques d'Osona -al voltant d'unes cent persones, és la previsió- ens trobarem a la Triadú per a intercanviar impressions sobre la lectura d'El curiós incident del gos a mitjanit. Presideixen i moderen l'experiment la Mar Vidal, psicòloga clínica del Consorci Hospitalari d'Osona i en Pasqual Bernat, a qui no cal presentar, crec.
L'única cosa que em preocupa -a banda que no faltin cadires- és garantir la participació, que si algú té cosa a dir ho pugui fer en condicions òptimes. A aquest efecte, les intervencions, micròfon en mà, si us plau.
Fins després.

P.S.: La fotografia és de Misha Gordin

3 comentaris:

  1. No voldria pressionar però... heu sobreviscut a l'experiència?

    Amatent, espero crònica!

    Petons i abaraçades a manta!

    SU

    ResponElimina
  2. Sí, Su, sí,
    aquí estic, vivita i coleando.
    La crònica ha d'esperar, perquè ens van enviar un fotògraf de la Diputació que ens va retratar fins a dir prou i m'agradaria penjar el reportatge gràfic, que estarà a l'altura dels posaditos de l'Ana Obregón, espero. Cent i molts éssers humans de l'espècie lectora, subcategoria "clubaires".
    Pel que fa a mi, ampliant el meu currículum. Ahir, hostessa de l'un, dos, tres, micròfon sense fils en mà. (no, en català no es pot dir inalàmbric).
    En fi, tan aviat com sigui possible. Paciència.

    ResponElimina
  3. Entesos! Lu dit, "fumando espero" (ai, no! que ja no fumo...). Bé, quan puguis, estimada... Friso per veure imatges de tantes i tants clubaires juntes!

    Salut!

    SU

    ResponElimina