diumenge, 19 de maig del 2013

ús discrecional



ARRESTO

Desarticulado un grupo que vendía droga oculta en libros huecos en un bar de Móstoles

17/10/2012 14:56
Agentes de la Policía Nacional han detenido a cuatro personas como presuntos autores de un delito contra la salud pública que se dedicaban al "menudeo" de cocaína, hachís y marihuana en un bar de la madrileña localidad de Móstoles y ocultaban el estupefaciente en "falsos" libros a los que habían recortado el interior formando huecos ocultos bajo las tapas o cubiertas.

Font: Frikitecaris.

5 comentaris:

  1. "falsos" ? ningú dubta que els de Perez Reverte siguin llibres, i en canvi són més falsos - i menys útils - que aquests

    ResponElimina
    Respostes
    1. La investigació va començar arran de la denúncia d'un veí, alarmat davant la sobtada proliferació de llibres en el local. Aquí sólo entra el Marca, va declarar.

      Elimina
    2. No us penseu que el veí en qüestió desconeix les darreres recomanacions de la Real Academia de la lengua española sobre la conveniència de no acccentuar (diacríticament) l'adverbi sólo. Les té molt presents, però fa com vol.

      Elimina
    3. i la notícia no parla de quins llibres eren ? pel gruix deuen ser, com a ´mínim, "la broma infinita" o alguna altra bíblia postmoderna

      Elimina
    4. No sé si la policia ha fet pública la bibliografia completa. Continuarem informant.

      Elimina