dijous, 11 d’abril de 2013

chema madozA partir del 9 d’abril, l’exposició «Chema Madoz. Ars combinatoria» mostrarà a La Pedrera, i per primer cop a Barcelona, una àmplia retrospectiva del treball d’un dels noms més destacats de la fotografia espanyola contemporània. L’exposició, que compta amb més d’una setantena de peces, abasta cronològicament la seva carrera, des de les primeres fotografies dels anys 80, fins a les darreres obres. L’exposició es podrà veure fins el 28 de juliol i suposa una oportunitat per poder conèixer el treball de Chema Madoz, Premi Nacional de Fotografia l’any 2000. La seva obra, influenciada pel Surrealisme i la poesia visual, composa un univers màgic i complex, on els objectes mai són el que semblen (o semblen el que no són).
[Font: Fundació Catalunya - La Pedrera.]
Chema Madoz

7 comentaris:

 1. Mati,

  Si baixes a veure-la, fem per veure'ns? Així segur que no me la perdo!

  Ja diràs...

  SU

  ResponElimina
  Respostes
  1. Cada vegada faig menys barcelonades, Su. Ara mirava de recordar l'última. Crec que va ser pel novembre, mira què et dic.
   També em fa peça la de Bolaño al CCCB. I totes dues duren fins al juliol. No et dic pas que no.

   Elimina
 2. Des de la primera imatge que vaig descobrir d'ell, m'encanta, no me la perdré, gràcies David per fer-ne difusió, encara no n'estava assebentada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. De res, Gemma, a disposar. Per cert, m'han dit de tot a la vida, però mai abans d'ara m'havien confós amb un noi! Passa res.

   Elimina
 3. Respostes
  1. No si, al final, muntarem una barcelonada de marujes, m'ho veig a venir. Visca!

   Elimina
 4. Perdó? He sentit bé?

  Podrien els astres ajuntar Chema Madoz, la Mati, Bolaño i la Cli? Això, jo no m'ho vull/puc perdre!!!

  Proposeu dates que m'emociono tota...

  SU

  ResponElimina