dimecres, 18 d’octubre del 2017

la cabina



L’última cabina telefònica serà un punt d’intercanvi de llibres
Els veïns de Sant Genís dels Agudells ho han decidit en votació popular
La darrera cabina telefònica tancada que queda a la ciutat, ubicada al carrer del Lledoner, es convertirà en un punt d'intercanvi de llibres. Això és el que han decidit els veïns de Sant Genís dels Agudells que han participat en una votació convocada per l'associació de veïns del barri i l'Ajuntament.
Betevé
16|10|2017

En la votació hi han participat 93 persones i l'opció guanyadora, amb 28 vots, ha estat utilitzar la darrera cabina telefònica tancada de la ciutat com a punt d'intercanvi de llibres. La segona opció, que ha obtingut 25 vots, pretenia convertir-la en un telèfon per al civisme. I una última opció, que ha rebut 24 vots, demanava que es transformés en un punt de connexió wifi. Hi hagut tres vots en blanc i cinc de nuls.
Punt de fumadors o la cabina de Superman
També hi havia la possibilitat de fer propostes obertes i les més curioses han estat crear un punt de fumadors o convertir-la en la cabina de Superman. En l'escrutini, també s'han trobat sis vots que demanaven conservar-la com a cabina de telèfon.
Està previst que a principis del 2018 la cabina es traslladi a un lloc més visible, a la plaça de Meguidó, davant del Centre Cívic Casa Groga. Xavier Civit, de l'Associació de Veïns de Sant Genís dels Agudells explica que la intenció és que tingui un horari d'ús concret. "Es va plantejar que el més convenient seria que funcionés amb l'horari del centre cívic, i aleshores, a la nit, quan tanqui a les 10 del vespre tancar també la cabina fins al dia següent, a les nou del matí”.
Ara només queda pendent que l'Ajuntament signi, abans de finals d'any, el conveni de cessió de la cabina amb Telefónica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada