diumenge, 6 de juny del 2010

no rain de blind melon

Aquest tema està dedicat a la Matilde Urbach d'aquest blog. Gracies a la seva immensa amabilitat l'altre dia em vaig estalviar 1/2 hora de cua a la fruiteria i aquestes són coses que no s'obliden.
No he trobat millor versió.

6 comentaris:

  1. Quina estranya barreja: els neo-hipis, una nena que surt d'una peli del David Lynch, una fruiteria i una dedicatòria... El món és tan estrany...

    ResponElimina
  2. De res, home. Servicial, que és una. No van ser melons cecs, però. La cosa anava de patates grillades.
    Quin bon rotllo, la cançoneta dels jipis aquests. La nena-Maya m'ha fet pensar en la pel·li aquella, Little Miss Sunshine.

    Lalalalaaaaaa.

    ResponElimina
  3. Jo també vull anar al paradís dels tutús grocs.

    ResponElimina
  4. Jo també odio fer cues, i de bona gana les canviaria per un apunt al bloc com a mostra d'agraïment.
    I com que m'agrada saber l'origen de les coses he rastrejat aquest curiós nom de la banda Blind Melon. Segons la Wikipedia (no ho he confirmat amb la Britannica) el més probable és que el nom sigui una mena de referéncia a l'artista de Blues del anys 20 Blind Lemon Jefferson (nascut Lemon Henry Jefferson, a Texas, el 1893) i que, com és fàcil deduir, era cec de naixement.

    ResponElimina
  5. Gràcies Brian, no en tenia ni idea, com sempre.
    En tot cas, amb el Lemon no sortim de la fruiteria!

    ResponElimina
  6. ...ja ho pots ben dir, ja Lluís...
    Allau, jo crec que ja hi tens un lloc garantit...
    gracies Brian per la referència. Aquest grup només va poder gravar dos lp abans de la tràgica mort del cantant, a mi m'agraden molt els dos, mai vaig buscar el significat del nom, sempre havia pensat que deuri ser una mena d'insult de passavia típus capcigrany o cap de llufa....alguna cosa així, però ignorava el bluesman...que tingueu una bona setmana.

    A l'espai i a mi ens agrada molt la Lemon de 30 Rock

    ResponElimina