dimecres, 8 d’abril del 2020

dràcula


corren mals temps pels vampirs. Si ja es prou difícil trobar una jugular en condicions, ara s'hi afegeix el problema del confinament. Tothom tancat i barrat  a casa sense sortir, només, si de cas, una estoneta per anar a comprar el pa o llençar les escombraries. De nit no es veu ni un coll enlloc. Per anar fent boca i esperar nits més propicies res millor que aquestes magnífic assaig on es repassa la història dels vampirs a través del folklore i l’art. Des de la seva publicació, Dràcula s’ha convertit en un dels mites populars del nostre temps, el seu poder arriba a tots els racons del món. En aquest llibre hi trobareu la més completa gènesi de la immortal obra de Bram Stoker.

3 comentaris:

  1. Bon dia seguidors Decasaalclub!

    No sóc massa de DRACULA, però tinc un amic que s´ho sap tot de l´actor Béla Lugosi (1882, Transilvània - 1956, EUA) i m´ha quedat el nom.
    Actor que va interpretar Dracula al teatre de Broodway i després al cinema amb gran èxit. Gran actor de cinema de terror. (Tot gràcies al meu amic).

    Imma

    ResponElimina
  2. Visca el teu amic i visca Bela Lugosi.

    ResponElimina
  3. No sé si hi ha massa vampirs, i espectadors de diferents adaptacions de DRACULA, en recomanen alguna en especial? La de Coppoa?

    Imma

    ResponElimina